Navigera till sidans huvudinnehåll

Gårdsrundan 2022

Gårdsrundan anordnas för andra året i rad efter förra årets succé med över 10 000 besökare. I år genomförs Gårdsrundan samtidigt som Matrundan i Kalmar och Kronoberg, vilket gör helgen till ett av de största mateventen i Sverige. 

Den 17-18 september 2022 anordnas Gårdsrundan med syftet att fler invånare i Jönköpings län ska få möjlighet att upptäcka matproducenter, förädlare, öppna gårdar samt caféer och restauranger som jobbar med lokala råvaror. Ambitionen är att fler ska få kunskap om hur mat produceras i vårt län och upptäcka alla matpärlor i närområdet. 

Interaktiv karta

I vår interaktiva digitala karta hittar du en förteckning över alla deltagande företag och aktiviteter samt biljettlänkar till temaslingor. Du hittar också länkar till Matrundorna i Kalmar och Kronobergs län som genomförs samma helg.

Broschyr

Du kan även ladda ner vår broschyr (pdf, 1.3 MB) med alla deltagande företag på Gårdsrundan. . 

Finansiering och genomförande

Gårdsrundan anordnas inom ramen för arbetet med den regionala livsmedelsstrategin och finansieras av Region Jönköpings län. Genomförandet är ett samarbete mellan Region Jönköpings län, LRF, Länsstyrelsen i Jönköpings län, Hushållningssällskapet Jönköping, Jönköpings kommun, Vetlanda kommun, NUVAB, Enter Gislaved och Smålands Turism.

Följ Jönköpings läns livsmedelsstrategi på Facebook om du inte vill missa något!

Har du frågor?
Kontakta christina.oden@rjl.se