Navigera till sidans huvudinnehåll

Grillfestival

Grillfestival 26–27 maj - kunskap, inspiration och regionala smaker

Under fredag och lördag kommer Hovrättstorget i Jönköping att gästas av regionala producenter som inspirerar till goda val inför kommande grillsäsong, berättar hur mat produceras och förädlas i länet och erbjuder provsmakning och försäljning av fantastiska råvaror i säsong. Grillfestivalen är ett samarbete mellan flera organisationer inom ramen för den regionala livsmedelsstrategin och anordnas som en del av Jönköpings marknad.

För dig som arbetar med mat eller livsmedelsproduktion: fredag den 26 maj mellan 13:15-16.30 anordnas branschdialog och föreläsningar om lokal mat som utvecklingskraft, att synas med sitt varumärke och mervärden kring svenska råvaror och livsmedel.

Välkommen till Gamla Rådhuset till en eftermiddag som ger kunskap, inspiration och kanske nya affärsmöjligheter. Program och anmäla hittar du här  Föreläsning med Richard Tellström, branschdialog och marknad | Länsstyrelsen Jönköping (lansstyrelsen.se)

För dig som konsument eller besökare av Jönköpings marknad: under fredag och lördag 26–27 maj anordnas ett gediget scenprogram med fokus på svensk och regional mat. Dessutom kommer en grilltävling för amatörer att äga rum. Ta del av programmet: Inbjudan och program.pdf

Välkommen att smaka och inspireras!

Har du frågor? Kontakta christina.oden@rjl.se