Navigera till sidans huvudinnehåll

Kick-off livsmedelsstrategin

Kulturhuset Spira, Jönköping

Under våren presenterade regeringen en uppdatering av den nationella livsmedelsstrategin 2.0 med förslag och åtgärder inom tre nya fokusområden; ökad robusthet inom livsmedelskedjan, exportfrämjande samt svensk gastronomi och kvalité.

Just nu genomförs ett flertal analyser och aktiviteter i syftet att bidra med underlag till revideringen. Den 21 oktober bjuder vi in till en konferens för att berätta om resultatet från analyserna och tillsammans diskutera vilka insatser och åtgärder som är mest prioriterade i revideringen av den regionala livsmedelsstrategin – både utifrån analyserna och målen i den nationella livsmedelsstrategin 2.0.

En skarp inbjudan med program kommer senare i höst – men boka gärna datumet i era kalendrar redan nu. 

Målgrupp: Livsmedelsproducenter, förädlingsföretag, politiker och tjänstemän, intresseorganisationer samt övriga aktörer inom länets livsmedelskedja.

Frågor besvaras av Christina Odén, christina.oden@rjl.se 

Kulturhuset Spira, Jönköping

Mer information