Varför gör vi det här?
Insatsen görs för att utveckla och behålla ett högt kvalitetsarbete för hållbara och goda måltider i Region Jönköpings län samt förbättra befolkningens nutritionsstatus och matvanor.
Fotograf:
Du har inga notiser.
Du är inte medlem i någon arbetsplatsyta
Sektionen Folkhälsa deltar i Region Jönköpings läns nätverk för kostchefer där samtliga kommuner och sjukhus är representerade.
Nätverket diskuterar nya rön och modeller för insater som påverkar kvaliten på arbetet med mat i kommunerna och på sjukhusen. Det hanterar frågor som matsvinn, hälsosamma matvanor, matallergier, kompetenskrav och näringsriktiga måltider bland anant inom barn- och äldre omsorg och sjukhus. Nätverket samarbetar och utvecklar nya modeller samt utbyter erfarenheter.
Insatsen görs för att utveckla och behålla ett högt kvalitetsarbete för hållbara och goda måltider i Region Jönköpings län samt förbättra befolkningens nutritionsstatus och matvanor.
Barn och unga, äldre, patienter på sjukhusen och individer som bor i särskilt boende i kommunerna.
Länet påverkas positivt genom att det finns ett likande kvalitetsarbete vad gällande mat och matvanor i samtliga kommuner i Regionen.